MUSIC FILM

”Promise of a Party” er produkt af en længere proces, som Light up Lion henover de seneste år har været igennem. Hvor gruppens tidligere tekster beskæftigede sig med lovsangens mere eksplicitte og indforståede begrebsverden, ønsker gruppen med den nye udgivelse at behandle det almene menneskelige liv ud fra et kristent perspektiv. Eksempelvis behandles den urgamle trang til at ville nå himlen og blive lig Gud i nummeret ”Babel”, ligesom løgnen får lov at tale i ”Alone”. Over for dette møder vi både håbet og troen på en sandhed i ”The Vault” og ”Tale of Tomorrow”.

Light up Lion har tidligere udgivet to CD'er, men har med musikfilmen "Promise of a Party" valgt en alternativ udgivelsesform. Filmen er på ca. 20 min og rummer fire sange, der bliver kædet sammen i en fælles fortælling: 

"I stedet for at lave en musikvideo til et enkelt nummer, har vi været begejstret for tanken om at lave en fælles film for de fire numre, vi har valgt at indspille. Ideen er at give sangene er ny dimension og udfoldelse igennem én fælles fortælling, men samtidig give plads til de forskellige universer som sangene indeholder. Det synes vi er lykkedes rigtig godt og vi glæder os til at dele filmen med folk", udtaler Jens Friis, instruktøren bag filmen og trommeslager i bandet.